08 Palvelumme pohjautuu asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin

Ikäihmisten palvelu on aina yksilöllistä, kaikilla meillä on omat tapamme toimia ja erilaisia mieltymyksiä. Uuden asiakkaan kanssa keskustelemme ensin, mitä toiveita hänellä on ja sen pohjalta räätälöimme palvelun asiakkaamme tarpeiden ja mieltymysten mukaiseksi ja pyrimme toteuttamaan toiveet omien kykyjemme sekä mahdollisuuksien mukaan. Jos emme pysty jotain toteuttamaan, etsimme siihen sopivan tahon. Kysymme aika ajoin palautetta asiakkailtamme, jotta voisimme kehittää palvelujamme. Alla muutama meille annettu palaute.

Asiakkaan ystävä:

”Vaativan muistisairaan ystäväni hoito ja asiat on Tuijan ja Ullan ½ vuoden hoidossa saatu hallintaan. Ystävälläni on nyt luottamus apuun ja asioiden hoitoon sovitun mukaisesti. Tyytyväisyyttä lisää se, kun hän saa luottamiltaan hoitajilta apua niihin asioihin,  mihin hän itse haluaa, kuten yhdessä ulkoilemaan, kauppaan, vienti ja haku kampaamosta yms. kodin hoidon lisäksi. Ystävänä olen helpottunut, tuntuu hyvältä, kun kaikki sujuu kitkattomasti.” 

Asiakkaan palaute:

”Yhteistyö toiminut hyvin. Lupaukset pidetään. Tulette silloin, kun sovittu. Voin luottaa siihen, että ilmoitetaan myöhästymisistä. Joustavasti suhtauduttu, jos on tullut muutoksia. Sovitut tehtävät ovat toteutuneet. Voin suositella ystäville.”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *