07 Palveluita ikäihmisille täydellä sydämellä

Hei!

Ikäihmisten asema mietityttää ja huolestuttaa koko Suomea. Koska olemme enemmän tekijöitä kuin julistajia, päätimme perustaa yrityksemme Hulmuan. Mottomme on: jos et saa korjattua koko maailmaa, tee ainakin oma osasi. 

Kokemusta ja tietoa vanhustenhoidosta meiltä löytyy kosolti. Tuija on työskennellyt vanhustenhoidon parissa yli kolmekymmentä vuotta. Työ tuntui pitkään hienolta ja tärkeältä, kunnes eräänä päivänä siltä ei enää tuntunut. Yhä useammin työtä oli täysin mahdotonta tehdä omien arvojen mukaisesti. Se tärkein eli ihminen oli kateissa, kun päivä kului kiireestä selviämisessä. 

Meistä tuli vahva kaksikko, kun Ulla toi yritykseemme vahvan osaamisensa ruoka-alan asioissa. Ensimmäiset asiakkaat saimme ystävien kautta. Seuraavat tulivatkin jo suositusten kautta. Asiakkaamme ja heidän läheisensä olivat tyytyväisiä palveluihimme.  Mitä useampiin asiakkaisiin olemme tutustuneet, sitä vakuuttuneempia olemme olleet, että palveluillemme on tarvetta. 

Tutustu palveluihimme tarkemmin täällä.

Me tarjoamme ikäihmiselle virkistäviä elämyksiä arkeen. Periaatteisiimme kuuluu aina korkea laatu ja ihmisistä välittäminen. Näistä emme tingi! Hyvä arki on perusarvomme. Meidän asiakkaamme eivät metsästä huippuelämyksiä, vaan haluavat rauhallista yhdessäoloa ja mukavaa tekemistä. Eli heidän elämänsä huippuelämyksiä.

Tänään Tuija oli yhden asiakkaan kanssa ruokaostoksilla. Lopuksi syötiin puistossa jäätelöt ja juteltiin elämästä. Asiakas kertoi Hulmuan olevan ihan paras joululahja, jonka on koskaan saanut lapsiltaan. Ulla taasen leipoi toisen asiakkaan kanssa. Asiakas ei pysty enää itse tekemään ruokaa, mutta yhdessä se onnistuu. Leipomisen lomassa vaihdetaan ajatuksia. 

Meidän mielestämme ihmisen halu mennä ja kokea asioita ei katoa mihinkään. Tahti ehkä vain iän myötä hidastuu. Moni haluaa tuntea omatoimisuuden voiman. Saa itse ottaa kaupan hyllystä tavarat.  Se, että painaa itse hissinappulaa, on monelle tärkeä juttu. Moni ei uskalla lähteä kotoa ilman tukea ja seuraa. Me hulmualaiset autamme mielellämme. 

Olemme iloksemme tervetulleita moneen kotiin. Tutustu sinäkin meihin ja palveluihimme tarkemmin täällä.

Lämpimin terveisin, Tuija ja Ulla

4 ajatusta aiheesta “07 Palveluita ikäihmisille täydellä sydämellä”

  1. Teette hienoa työtä Kiitos teille siitä. Minusta vanhoja huomiodaan tänäpäivänä heikommin kuin muita. Tosin diakonissat hoitavat sitä uskollisesti, mutta ei heidänkään rahkeet kaikkeen riitä. Heistäkin olen täällä kiitollinen toisten puolesta ja itse käyn vain välillä kauppareissulla haastelemassa jos silloin on paikalla. He tekevät myös arvokasta työtä josta meillä on opittavaa mitä me voimme tehdä, se ei aina tarvitse kovin suuri asia olla vaikka puhelin soitto ja kysyä mitä kuuluu antaen hänen kertoa kuulumisensa.
    Iloista kesän jatkoa ja voimia vanhusten kanssa tekemisiin.

    1. Hei Pirkko,
      toimimme Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Tervetuloa tutustumaan nettisivuillemme https://www.hulmua.fi. Palvelujemme hinta on 45 €/ tunti, sis. alv 24 %. Palveluistamme saa kotitalousvähennyksen, jolloin täysimääräisenä hinnaksi muodostuu 19 €/tunti.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *