USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Hulmua tarjoaa palveluita pääkaupunkiseudulla. Tuemme ikääntyneiden itsenäistä elämää ja toimintakyvyn säilymistä.

Voit tilata palvelulahjakortteja iäkkään  läheisen  hyvinvoinnin tueksi. Me Hulmuan omistajat olemme myös  yrityksen työntekijöitä ja tuotamme kaiken itse. 

 

Palvelujamme ovat esimerkiksi:

  • leivontahetki senioriasiakkaan kotona makuja ja tuoksuja ruokaa valmistamalla
  • seurustelua ja ulkoilua
  • ostoksilla tai kampaajalla käyntejä
  • lemmikin ulkoiluttamista


Miten maksan palvelupaketit?

 

Palvelupakettimme laskutamme kerran kuukaudessa tai sopimuksen mukaan.Miten varaan ajan?

 

Kätevimmin meiltä voi varata ajan puhelimitse 050 3844 440 tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla info@hulmua.fiLäheiseni haluaisi mennä kampaajalle, mutta huonon liikkumisen takia hän on vähän arka yksin lähtemään. Onko teillä tällaista palvelua?

 

Kyllä meillä on, viemme mielellämme hänet kampaajalle ja lähdemme tarvittaessa mukaan lääkäriin, apteekkiin, ostoksille ja vaikkapa kuntosalille.Läheiseni on loukannut jalkansa eikä pysty nyt viemään koiraa ulos. Saako teiltä apua koiran ulkoilutukseen?

 

Toki saa ja  autamme tarpeen mukaa myös kodin askareissa.Saako palveluista kotitalousvähennyksen?

 

Kyllä lähes kaikista palveluistamme saa kotitalousvähennyksen. Palvelupaketeissamme on mainittu, mitkä palvelut oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Huomioitteko ruoanvalmistuksessa erityisruokavaliot?

 

Kyllä, valmistamme ruoat erityisruokavaliot huomioiden. Mitä, jos ennalta sovittu käynti ei sovikaan?

 

Olethan tällöin yhteydessä Ullaan tai Tuijaan mahdollisimman pian, viimeistään vuorokausi ennen tapaamista. Siirrämme käynnin ajankohdan tällöin veloituksetta.Käytättekö kasvomaskeja työssä?

 

Kyllä käytämme silloin, kun se on aiheellista ja noudatamme THL:n antamia suosituksia. Meillä on myös kolme koronarokotusta.