05 Vuoden 2022 ensimmäinen blogi

Uskallammeko päästää irti yksin pärjäämisestä? 

Koemme monesti avun pyytämisen häpeälliseksi, kun tähänkin asti on pärjätty omin avuin. Uskallammeko päästää irti yksin pärjäämisestä? Tiedostamme, että avun pyytäminen on meille kaikille vaikeaa. Me Hulmuassa ymmärrämme, että kynnys yhteydenottoon voi olla korkea. Meillä on kokemusta löytää keinoja kynnyksen madaltamiseen. Me kunnioitamme ja vahvistamme ikäihmisen itsemääräämisoikeutta, hänen oikeuksiaan yksityisyyteen ja yksityiselämän suojaan. Huolehdimme siitä, että hänen yksityisyytensä ja vapautensa säilyvät asiakkuuden ajan. 

Kun toimintakyky alkaa heiketä, voimme yhdessä pohtia yksilöllisiä keinoja toimintakyvyn ylläpitämiseen.  Kannustamme itsenäiseen toimimiseen ja päätöksentekoon. Ikäihminen on mukana palvelun suunnittelussa ja hänelle toteutettavissa palveluissa. Esimerkiksi yhteinen kauppareissu auttaa liikuntakykyyn ja yhdessä leipominen auttaa käsien motoriikkaan. 

Uuteen ihmiseen tutustuminen on kaikille jännittävää. Tuijan ja Ullan tahtotila on olla aidosti läsnä ja välittää. Yhdessä sovitaan, miten edetään, ikäihmistä kuunnellen. 

Ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin jutellaan lisää siitä mikä olisi sopivasti aktivoivaa ja mieltävä piristävää toimintaa itsellesi tai läheisellesi. 

Hyvää ja turvallista alkanutta vuotta 2022!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *