01 Hulmua blogi, ensimmäinen kirjoitus

Tervetuloa Hulmuan uuteen blogiin!

Hulmuan blogin pääasiallisena tarkoituksena on tuoda mielekästä sisältöä ja lisäarvoa asiakkaidemme arkeen. Blogin avulla voimme jakaa ajatuksia ja vinkkejä eri aihealueista, joita asiakkaamme sekä tietysti kaikki muutkin aiheista kiinnostuneet, voivat hyödyntää arjessaan.

Ensimmäisessä blogikirjoituksessamme käsittelemme muutamia kysymyksiä, joihin kiteytyy toimintaperiaattemme ja ihmiset yrityksen takana. Halutessasi voit jättää meille kommentin jos toisenkin. Kuuntelemme mielellämme toiveita kirjoitusaiheista tai muista mieltä askarruttavista kysymyksistänne!

Lämpimästi tervetuloa mukaan seuraamaan tarinaamme. Seuraavaksi itse kysymyksiin!

KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA

Keitä olette?

Olen Tuija Kujala, perushoitaja ja erikoistunut vanhustyöhön. Minulla on työkokemusta vanhustyöstä ja terveydenhoidon asiakaspalvelutehtävistä yli 30 vuotta ja viimeiset vuodet olen työskennellyt vanhusten hoivakodissa.

Olen Ulla Hyvärinen, ruoka-alan ammattilainen. Työurallani olen työskennellyt useissa ruoka-alan tehtävissä: kokkina, ravintolapäällikkönä, asiakaspalvelussa, opettajana ja tuotekehityksessä. 

Mikä sai lähtemään uusiin haasteisiin?

Tuija: Olen aina ollut innoissani uusien asioiden opettelusta ja nyt tuli mahdollisuus lähteä toteuttamaan erilaista hyvinvointia ikäihmisten arjessa

Ulla: Olen aina ollut asiakaspalvelualalla ja onhan ruoka-ala yhtä lailla hyvinvointiala. Olen jo pitkään halunnut auttaa ikäihmisiä nauttimaan hyvästä ruuasta.

Miten Hulmua toimii?

Tuija: Haluamme toteuttaa palveluja kiireettömästi ja tukea ikäihmisten itsenäistä selviytymistä arjessa. Me ulkoilemme, seurustelemme tai leivomme asiakkaan kanssa. Hulmua tuottaa palvelut itse eli me kaksi. 

Ulla: Tuemme myös ikäihmisten omaisia näillä palveluilla. Asiakas saa päivään seuraa, ohjelmaa ja virikkeitä sekä mieleistä tekemistä, kuten toiveiden toteutusta tai vaikkapa ruuanvalmistusta yhdessä asiakkaan kanssa hänen kotonaan. 

Ketkä ovat Hulmuan asiakkaita?

Tuija ja Ulla: Asiakkaamme ovat kotona ja palvelutaloissa asuvia ikäihmisiä sekä heidän läheisensä. Läheiset tai ystävät voivat hemmotella ikäihmistä Hulmuan lahjakortilla.

Tuija & Ulla / Hulmua

2 ajatusta aiheesta “01 Hulmua blogi, ensimmäinen kirjoitus”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *